De diensten van ons bestratingsbedrijf

De variatie aan straatwerk dat u door ons kunt laten uitvoeren is uitermate uitgebreid. Zo realiseren wij straatwerk voor diverse toepassingen, zoals terrassen, opritten, tuinpaden, trappen en parkeerplaatsen.

Naast het gewone straatwerk, worden wij ook ingezet bij voorbereidend straatwerk en grondwerk in de bouw. In al deze werkzaamheden houden wij uiteraard altijd rekening met uw wensen en verlangens.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Oprit bestrating

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf voor uw oprit bestrating aan te leggen met split, grind of oprit tegels? Dan bent u aan het juiste adres bij Perry Vroege Bestrating B.V. Wanneer u kiest voor een professional, voorkomt u de meest gemaakte aanleg fouten bij het bestraten van uw oprit. Wij beschikken namelijk over ruim 20 jaar aan ervaring waarmee we u als geen ander van dienst kunnen zijn.

 

Tuinaanleg en sierbestrating

Onze stratenmakers kunnen de mooiste tuinbestrating en sierbestrating leggen in uw tuin of terras. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van alle soorten tuinbestrating vakkundig, van traditionele klinkers en stoeptegels tot sierbestrating, van halfopen bestrating tot strak aansluitende keramische tegels. Wij garanderen topkwaliteit en tevredenheid. Wij werken met de laatste innovaties en leggen in een effectieve wijze uw sierbestrating aan. Vakwerk en ervaring zorgen ervoor dat wij al voor vele tevreden klanten een nieuwe sierbestrating hebben aangelegd.


Straat- en grondwerk

Naast onze werkzaamheden als bestratingsbedrijf, worden wij ook ingezet bij voorbereidend straatwerk en grondwerk in de bouw. Dit bestaat onder meer uit het ontgraven, verzetten en leveren van grond, grind en zand en het aanbrengen van funderingsmateriaal. Ook wegenbouw hoort tot ons werkgebied. Niet alleen de planning, het ontwerp en de uitvoer van nieuwe wegen maar ook het beheer en het onderhoud van bestaande voorzieningen.

Machinaal straten

Bij machinaal straten leggen we de stenen met een bestratingsklem die aan een machine is gemonteerd, met behulp van machines kunnen we gemakkelijk grote oppervlaktes bestraten.

Machinaal straten gaat veel vlugger dan handmatig stenen leggen waardoor uw project vlugger gereed is. De stenen of tegels worden met een knikmops of een minigraver met behulp van een klem of een zuigunit gelegd. We kunnen hiermee in een keer een vierkante meter leggen. De stenen en tegels die wij voor deze projecten leveren worden vooraf in de fabriek al in verband op de pallet gestapeld zodat wij ze met de klem of zuigunit van de pallet kunnen pakken.

Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in machinaal straten. Wij hebben namelijk meer dan 20 jaar ervaring met het machinaal straten. Lees meer.
 

Deskundig advies of een offerte aanvragen?

Wilt u deskundig advies en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend hier contact met ons op of bel direct met ons op 06-82191558‬ voor meer informatie of een offerte op maat.